Easy-Call PRIME7/4G – GSM baserad porttelefon med 4G modem

Easy-call PRIME7 är en 4G/dropdown 2G GSM baserad porttelefon med en knapp som ringer upp 4 telefonnummer i följd. När du trycker på ringknappen ringer porttelefonen upp nummer 1, svarar ingen ringer den vidare till nummer 2, 3 och sist 4.

Personen som svarar kan prata med besökaren och öppna dörren/porten genom att trycka på siffran 1 i sin mobiltelefon. När siffran trycks in skickas en DTMF-ton till porttelefonen som öppnar reläet i önskad tid (1-9999 sekunder). Porttelefonen har 2 reläer som kan styras separat. Det är viktigt att både användarens abonnemang och porttelefonens abonnemang har DTMF-funktionen aktiv.

Funktioner:

– Ringer till 4 telefonnummer i följd.
– Styr 2 reläer direkt från mobilen via DTMF.
– Direktstyrning av port via Caller ID.
– App för programmering.
– Kodlås med schemalagda, temporära koder programmeras via APP.
– Do Not Disturb & Out of Hours funktion.
– Finns med 1, 2, 4, 8, 10 knappar.

Tillverkad i rostfritt stål

Porttelefonen är tillverkad i rostfritt stål i modern design som klarar svenska väderförhållanden. Vi har modeller med svart front eller front helt i rostfritt stål. Porttelefonen har blått eller vitt bakgrundsljus beroende på front. Du kan själv välja om du vill aktivera bakgrundsljuset.

Direktstyrning av port – Caller-ID

Porttelefonens relä kan styras direkt genom att ringa till porttelefonen. Du kan totalt ha 100 direktnummer programmerade i enheten. Ringer du till porttelefonen med en telefon som inte är registrerad som caller-id nummer kan du trycka in en kod för att öppna porttelefonen.

Finns i många modeller med eller utan kodlås / taggläsare.

Läs mer här!