Programmering & Nedladdning av firmware.

Vi har flera produkter som måste programmeras via en dator, via SMS eller via olika appar. Likt alla tekniska produkter behöver dom ibland uppdateras med nya programvaror eller liknande. Här har vi samlat dom vanligaste prodoukterna som våra kunder behöver hjälp med att programmera. Vissa produkter kan vi erbjuda programmering mot en summa och vissa måste du programmera själv. På den här sidan hittar du viktig information om vart du kan hitta nya uppgraderade programvaror till just din produkt.

Holars 110 - Ugått produkt. Holars 110 fungerar bara med SMS programmering (Inte på webben)

Holars 110 kan inte längre programmeres via webben utan bara med SMS eller från PC-programmet config-tool. Dom flesta Holars 110 står fortfarande och fungerar helt perfekt. I vissa fall vill några uppgradera till det nya systemet Holars 120 & Holars 320 som även kan styras från en app. Tyvärr går det inte att uppgradera en Holars 110 till en Holars 120 då minnet i enheten är för litet.

Holars 120 / Holars 320 - Hemsida / APP

Eldes cloud service kan du programmera och administrera din Holars 120/320 enhet. Till systemet finns en app till android och iphone som du kan ladda ned här. Vill du uppgradera din Holars 120/320 enhet kan du ladda ned manual här och ladda ned den nyaste programvaran till Holars 120/320 här.

Holars 364 / Holars 384 - NY APP!

Holard 364 och Holars 384 har fått en ny APP. Den gamla webbtjänsten har tagits bort när den nya appen lanserade. Tryck här för att ladda ner appen till Holars 364 eller Holars 384.

Firmware Avtech

För att våra IP-kameror och lagringsenheter ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att man försöker hålla programvaran uppdaterad. Tryck på Avtech ikonen för att komma till Avtech's nedladdnings sida, där du kan hitta den senaste programvaran till ditt Avtech kamera. Tryck här eller på Ikonen för att komma till hemsidan

Här kan du ladda ned manual på hur du uppgraderar din kamera eller din NVR.