Programmering & Nedladdning av firmware

Vi har många olika produkter som kan programmeras och styras via SMS eller från ett PC program. Här kan du hitta program och appar som fungerar till våra olika produkter.

Holars 110 - Ugått produkt. Holars 110 fungerar bara med SMS programmering (Inte på webben)

Holars 110 kan inte längre programmeres via webben utan bara med SMS eller från PC-programmet config-tool. Ersättaren Holars 120 och Holars 320 kan fortfarande programmeras via hemsidan Cloud security.

Holars 120 / Holars 320 - Hemsida / APP

Cloud security kan du programmera och administrera din Holars 120/320 enhet. Till systemet finns en app till android och iphone som du kan ladda ned här. Vill du ladda ned den nyaste programvaran till din Holars 120 enhet kan du ladda ned den här.

Holars 364 / Holars 384 - NY APP!

Holard 364 och Holars 384 har fått en ny APP. Den gamla webbtjänsten har tagits bort när den nya appen lanserade. Tryck här för att ladda ner appen till Holars 364 eller Holars 384.

Firmware Avtech

För att våra IP-kameror och lagringsenheter ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att man försöker hålla programvaran uppdaterad. Tryck på Avtech ikonen för att komma till Avtech's nedladdnings sida, där du kan hitta den senaste programvaran till ditt Avtech kamera. Tryck här eller på Ikonen för att komma till hemsidan