Porttelefoner -för det säkra och moderna hemmet.

Porttelefoner har blivit mer och mer uppmärksammade med tanke på att de utvecklats något enormt. En porttelefon används av besökare som vid porten ringer till boende/företag på adressen för att bli insläppt. Besökaren behöver inte ha ditt telefonnummer eller ens en portkod. Detta är en enkel lösning för besökaren som endast anländer vid specifika tillfällen och ej kan komma in övriga tider.Porttelefonen erbjuder alltså en större säkerhet för dig och dina medboende. Dessutom behöver du ej vara på plats en viss tid för att öppna porten, utan du kan vara var som helst i världen och endast trycka på en knapp i din telefon. En väldigt smidig och enkel lösning anpassad efter ett flexibelt liv.


Våra porttelefoner använder olika metoder för att ringa. Vi har både simkortsbaserade som fungerar i princip som en mobiltelefon, trådlösa som använder sig av radiosändare, IP-baserade, av WiFi samt kablade 2 Wire som är trådbundna. Vi tror att det finns en specifik porttelefon som passar just ditt hus, därav denna mångfald.


För dig som vill ta din porttelefon till nästa steg, finns det även porttelefoner med inbyggd kamera. Genom en app på mobilen kan du då även se vem besökaren är. Våra porttelefoner är en otroligt bra lösning för många.

Välkommen att utforska mer här.